Spagetid seentega
Lihtne ja maitsev argiroog.
GRETE TÕNNE
Koostisosad:
400 g šampinjone
300 g spagette
2 küüslauguküünt
1 sibul
50 g seedermänni seemneid
õli
peotäis värsket peterselli
soola
pipart
parmesani juustu
Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees. Viiluta šampinjonid, haki sibul ja purusta küüslauk. Rösti kuival pannil mõni minut seedermänni seemneid, tõsta jahtuma.
Kuumuta pannil õli ja prae selles sibul klaasjaks. Lisa hulka šampinjonid ja küüslauk, prae veel 6-8 minutit. Enne lõppu maitsesta seeni soola ja pipraga.
Samal ajal tõsta petersell koos vähese õli ja soolaga blenderisse ning töötle ühtlaseks.
Kui seened on valmis, sega need kokku spagettidega. Tõsta spagetid taldrikule, nirista peale peterselli õli, seedermänni seemned ja riivitud parmesani juust.
Põltsamaa Valla Sõnumid 24.03.2022