Spinati-fetapirukad
Maitsvad pirukad, mis sobivad mõnusaks suupisteks kui ka toitvaks hommikusöögiks. Soojalt parimad!
KOKKAB GRETE TÕNNE
Koosisosad:
500 g lehttainast
175 g spinatit
175 g feta juustu
1 küüslauguküüs
50 g parmesani
3 muna
soola
¼ tl musta pipart
seesamiseemneid
Tõsta spinatilehed kaussi ja vala peale keev vesi. Lase seista mõned minutid ja kurna.
Pigista spinatilehtedest välja võimalikult palju vett. Haki spinatilehed, tõsta kaussi. Sega spinatilehtede juurde fetajuust, riivitud parmesan, purustatud küüslauk, 2 muna, maitsesta musta pipra ja ettevaatlikult ka soolaga.
Lõika lehttainast välja umbes 6 x 6 cm suurused ruudud.
Tõsta u 2 tl täidist ruudu keskele ja voldi kokku kolmnurgaks.
Klopi muna lahti ja määri kolmnurgad munaga.
Raputa peale seesamiseemned. Küpseta 190-kraadises ahjus pöördõhurežiimil 13–15 minutit. Naudi.
Põltsamaa Valla Sõnumid 26.11.2020